Pomažem ženama da smršaju i uživaju u svom telu čak i onda kada nemaju puno vremena za trening.

Dobro došla,

Moje ime je Nađa Vujačić i zaljubljenik sam u fizičku aktivnost i zdrav način života. Sportista sam od pete godine, sa završenim osnovnim studijama DIF-a kao i Masterom u oblasti sporta.

Nakon završenog fakulteta i nakon godina i godina rada sa mnogo žena, sada im pomažem da unaprede svoj fizički izgled i zdravlje, bez iscrpljujućih dijeta, komplikovanih, dugih programa treninga i odlazaka u teretanu, bez brojanja kalorija i bez nemogućnosti pronaženja načina kako da izađu iz začaranog kruga dijeta koji ih iznova i iznova frustrira.

Metodama kojima ću te učiti, doći ćeš do lepše, zdravije i zadovoljnije verzije sebe i naučiti kako da takav način života primenjuješ iz dana u dan, a ne samo tokom kratkog perioda.

Kako sam došla do načina života u kom živim, jedem i treniram onako kako želim i kojim sam prezadovoljna?

Za mene lično, sloboda je nešto što najviše cenim. U bilo kom obliku. Tako sam želela da imam slobodu da jedem šta želim, kada želim kao i da treniram na način na koji mi prija a da pritom postižem dobre rezultate, da se osećam dobro i da budem zdrava.

Godinama sam istraživala i isprobavala najrazličitije načine ishrane i vrste treninga da bih, nakon puno ulaganja vremena i novca u sebe i edukacije konačno uspela da uspostavim navike koje imam danas. Preneću ti sve što sam naučila kako bi i ti znala da izabereš najbolji način ishrane i treninga za tebe, koji će se savršeno uklopiti u tvoje svakodnevne obaveze.

Zašto se razlikujem od drugih?

S obzirom da sam u sportu i fitnesu izuzetno dugo, prošla sam kroz gomilu faza treninga i dijeta stalno brinući o procentu masti koji “moram” imati, trenirajući svakodnevno, izbegavajući ugljene hidrate, smatrajući da je samo TAJ trening dobar za mene ili da samo TA dijeta daje rezultate.

Ali tek nakon što sam došla do trenutka kada sam shvatila koliko sva ta briga utiče na moje mentalno, pa i fizičko zdravlje, shvatila sam kako zdrave, održive životne navike nisu uopšte komplikovane! Nema potrebe izmišljati “toplu vodu”, već se samo treba opustiti i fokusirati se na osnove.

Zahvaljujući pomenutom bogatom dugogodišnjem iskustvu i stečenom znanju, ovde sam da bih pomogla i tebi da smršaš, izgradiš nove, zdrave navike koje će se zadržati i naučiš da prihvatiš novi način života koji ćeš obožavati.
01

Jednostavnost i komoditet

Svi moji treninzi su u video formatu. Praćenje treninga iz udobnosti svog doma ti maksimalno olakšava proces treniranja. Ne moraš razmišljati koja je koja vežba, kako se izvodi, niti da se brineš oko odlaska u teretanu, gužvi ili čitanja programa sa PDF-a. Samo pusti video i prati šta radim. Želela sam da ti potpuno olakšam pristup treningu kako bi zaista mogla da ga primenjuješ redovno.

02

Praktičan i realan pristup

Sve što delim u programu i na društvenim mrežama namenjeno je ženama koje su dosta zauzete u toku dana i koje veći deo dana rade sedeći.

Neću ti reći da prestaneš da jedeš svoje omiljene namirnice, da moraš provoditi sate i sate trenirajući u teretani ili da svaki dan moraš spremati vrhunska jela koja iziskuju mnogo vremena.

03

Za ceo život

Naučene stvari će ti služiti za ceo život, a ne samo za kraći period. Mojim programom ti pokazujem kako da za stalno promeniš svoje navike na bolje, kako bi uživala u svom telu i zdravlju. I ono čega se držim, jeste da ti nikad neću dati neki savet ako ga sama prethodno nisam isprobala.

04

Sve na jednom mestu

Razumem kako je nemati vremena u toku dana. Zato sam i kreirala i obuhvatila na jednom mestu kratke, ali vrlo efektne treninge, primere planova ishrane sa sve receptima, lekcije i Zoom pozive pomoću kojih ćeš postići rezultate koje želiš.