Iscrpljena si svakodnevnim obavezama i osećaš kao da nemaš vremena da gubitak kilograma i poboljšanje zdravlja učiniš prioritetima u svom životu?

Ono što većina žena ne zna je da ti nije potrebno više vremena kako bi smršala i kreirala zdravije navike. Potrebne su ti samo prave metode koje funkcionišu uprkos tvom užurbanom načinu života.

Detaljan opis programa

Pogledaj šta se sve nalazi u programu Fit25

Pogledaj video

Ako i dalje ne slušaš ono što ti tvoje telo poručuje, onda tvoj dan verovatno izgleda ovako:

Kako bi se osećala da svaki dan možeš dati 100% sebe u biznisu, u igranju sa decom, odnosu sa partnerom, prijateljima, a da se ne osećaš umorno i tromo?

Kako bi se osećala da sa uživanjem nosiš omiljenu garderobu, bez potrebe da se “skrivaš”?

Ako želiš da saznaš na koji način možeš biti zdrava i izgledati odlično čak i kada imaš puno obaveza u toku dana, onda je moj fitness program FIT25 za tebe

Program Fit25®

Moj program treninga FIT25 je savršeno rešenje za zaposlenu, zauzetu ženu, majku, odnosno preduzetnicu koja želi da se oseća odlično, kako fizički tako i psihički. Zajedno ćemo otkriti šta te sve sprečava da imaš kvalitetniji način života i bolje zdravlje a potom ćemo kreirati rešenja koja će te vratiti na pravi put i to zauvek.

Znam koliko život može biti zauzet, haotičan i stresan! Ali još uvek možeš da nađeš vreme za sebe da vežbaš i postigneš svoje idealno zdravlje i samopouzdanje!

Uz pomoć video treninga od 25 minuta koji se savršeno uklapaju u tvoj zauzeti život, plana ishrane i individualnih smernica, konačno ćeš postići rezultate koje si oduvek želela!

Cena programa

333 €

*moguće plaćanje na rate

Program podrazumeva:

  • Video treninge od 25 minuta
  • Individualne smernice i praćenje napretka
  • Primere jelovnika, recepte, proveru i ispravku dnevnika ishrane
  • FB grupu podrške
  • Video pozive za proveru tehnike vežbi
  • Lekcije vezane za zdrave navike
  • Bonus materijal 
_EFB4758 (para web) (1)
01

Modul 1

Uključuješ vežbanje kao naviku i počinješ da se osećaš i izgledaš bolje.

Naučićeš pravilno da izvodiš vežbe, praviš prve promene u ishrani i usvajaš male, jednostavne navike koje će činiti tvoju svakodnevnicu mnogo boljom!

02

Modul 2

Povećavaš svoju snagu i transformišeš svoje telo.

Podizanjem nivoa opterećenja i sa intervalnim kardio treninzima, telo će trošiti još više kalorija što će dovesti do sjajnih rezultata i u snazi i u fizičkom izgledu.

Pored toga, usvajaš nove navike koje poboljšavaju kvalitet tvog života i uživaš u isprobavanju novih recepata.

03

Modul 3

Maksimiziraš rezultate i postaješ najvitalnija verzija sebe.

Zarad što boljih rezultata, na ovom nivou ćeš posebno raditi vežbe za gornji i donji deo tela (noge, guzu, ruke, trbušnjake…) i imaćeš jedan intenzivniji intervalni kardio trening.

Naučićeš kako da postižeš odlične rezultate bez odricanja omiljene hrane i postaćeš odlična u primeni malih navika koje ti obezbeđuju zdravlje, mir i fizički izgled kakav si oduvek želela. 

5000
+

minuta
treninga

900
+

recepata

750
+

ideja za
obroke

200
+

video
treninga

Kada naučiš primenjivati stvari kojima te budem učila:

Izgledaćeš i bićeš zdravija, poletnija i bićeš opremljena alatima potrebnim za novi život u svom telu iz snova

Nedostatak vremena više neće stajati na putu između tebe i tvojih rezultata

Znatno brže ćeš postizati rezultate konkretnim smernicama i primenom akcija i onda kada imaš zauzet raspored

Prestaćeš da se osećaš isfrustrirano, krivom ili nesigurnom oko nečega što si pojela. Zapravo ćeš naučiti da uživaš u hrani koju jedeš, bez restrikcija i to sve dok mršaviš

Kupićeš sebi novu garderobu u kojoj ćeš uživati i predivno se osećati dok je nosiš

Imaćeš gomilu energije u toku dana i spavaćeš daleko bolje nego pre i videćeš trajna poboljšanja u svom zdravlju

Naučićeš zbog čega kardio i dugi treninzi apsolutno NISU potrebni za zdrav i trajan gubitak kilograma

Rezultate ćeš postići gotovo bez napora jer si konačno naučila na koji način funkcioniše tvoje telo i tvoj mozak

Uspešne priče mojih klijentkinja

Najčešća pitanja o programu:

Da li obavezno da imam materijal (tegove)?

Tegove nije obavezno imati u prvom modulu programa (prve 4 nedelje), međutim kasnije da. Na taj način ćeš postići mnogo bolje rezultate. Koje tegove i gde ih možeš kupiti takođe dobijaš u programu u jednom od dokumenata u Modulu dobrodošlice.

Da li je ovaj program i za zauzete mame?

Da, definitivno. Mnoge moje klijentkinje su mame i baš iz tog razloga je program napravljen tako da ti na sam trening ode jako malo vremena, a da opet postižeš rezultate.

Sve ovo važi pod uslovom da imaš dozvolu od lekara za trening malo jačeg intenziteta.

Da li odmah dobijam pristup svom materijalu?

Da, odmah dobijaš sav materijal.

Pristup video sadržaju imaš tokom 4 meseci od dana kada si uplatila program.

PDF dokumente možeš preuzeti na svoj računar ili telefon i imati ih zauvek.

Iz iskustva znam da kada nešto ostavimo dostupno “zauvek” - učesnice često odlažu prolazak kroz sadržaj jer je “tu” i neće “pobeći”. Imaš taman toliko vremena koliko je potrebno da te ne pritiska, a da te motiviše da postigneš trajnu promenu kojoj težimo.

Da li je ishrana prilagođena vegetarijancima/veganima?

Ne. Trenutni plan ishrane baziran je na svim namirnicama (kako biljnog tako i životinjskog porekla). 

Šta ako ne mogu da radim redovno treninge?

Program je napravljen tako da treninzi traju 25 minuta dnevno. Toliko vremena sam sigurna da možeš da odvojiš, pa čak i ako si na poslovnom putu. 

Razumem da se ponekad desi neka nepredviđena okolnost, ali što se tiče tebe, potrudi se da dobro organizuješ svoje obaveze kako bi mogla da primeniš veći deo programa i samim tim postigneš sjajne rezultate.

U slučaju velikog broja obaveza, potrudi se da uradiš makar 3 od 5 treninga kako ne bi izgubila ritam. ILI da treniraš 5 dana nedeljno ali po pola treninga. Sve je bolje nego da ne treniraš uopšte.:)

Da li je program za mene ako nemam prethodno iskustvo u vežbanju?

Ukoliko nemaš nikakvih povreda ni ograničenja, onda definitivno da! Uz svaki trening dobijaš i video sa objašnjenjem određenih vežbi, kao i sa lakšim načinima izvođenja tih vežbi. S obzirom da su treninzi koncipirani po vremenu trajanja, a ne po broju ponavljanja, ti uradi onoliko ponavljanja koliko stigneš za dato vreme. Svaki naredni put ćeš biti sve bolja i bolja.

Kada ću početi da primećujem rezultate?

Ukoliko budeš primenjivala program kako treba, pozitivne rezultate ćeš početi da primećuješ već nakon prve nedelje i to najviše u nivou energije, boljeg raspoloženja, smanjene nadutosti i kvalitetnijeg sna. A nakon par nedelja ćeš primetiti i znatnije fizičke promene.

Još uvek nisi sigurna?

Možda misliš sve ovo zvuči dobro, ali kako ću naći vremena da budem redovna sa treninzima, lekcijama, ishranom ili Upisaću program kada moja deca počnu bolje da spavaju tokom noći.“ Ili Neću uspeti sve dok moj partner nastavi da donosi nezdravu hranu u kuću! Moram da ti kažem da se ne slažem sa tim.

Sada je savršeno vreme za treniranje.

Kao što znaš, život uglavnom ne postaje jednostavniji ili lakši. Niko ti neće svake nedelje oslobađati vreme i reći „izvoli, ovo je tvoje vreme za trening.“ I pre nego što to shvatiš, prošla je još jedna godina ili decenija i ti si upravo u istoj situaciji u kojoj si i sada, ako ne i težoj. Zato, potrudi se da pronađeš to vreme da uložiš u sebe i svoje fizičko i mentalno zdravlje, već sada.

Bićeš toliko srećnija, prisutnija, angažovanija u svom životu i životu svoje porodice a da ne pričam kakve ćeš tek rezultate postizati u svom poslu!:)

Ako si spremna, klikni na dugme i prijavi se.

#unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .slick-arrow, #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .motion_style_navigation { background-color: #ffffff } #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .slick-arrow:hover, #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .motion_style_navigation:hover { background-color: #1b2336 } #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .slick-arrow, #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .motion_style_navigation { border-color: #703063 } #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .slick-arrow:after, #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .motion_style_navigation:after { color: #703063 } #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .slick-arrow:hover:after, #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .motion_style_navigation:hover:after { color: #ffffff } #unicoach_carousel_65e17fd6e0b7e .slick-arrow:hover:before { opacity: 0; }